Gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat - jó tudni

Az elhanyagolt, rossz műszaki állapotban lévő készülékek nem csupán Önre és családjára jelentenek veszélyt, hanem akár 5-15% többletköltséget is okozhatnak. Éppen ezért javasoljuk, hogy évente nézesse meg gázrendszerét ehhez értő szakemberekkel. Cégünk, az Aerociklon Kft. a Főgáz partnereként segít Önnek abban, hogy gázkészülékei mindig a megfelelő állapotban legyenek.
A gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat során minden olyan területet górcső alá veszünk, ami problémát okozhat. Munkatársaink ellenőrzik a fűtési rendszerhez tartozó csöveket és vezetékeket, hiszen rendkívül fontos, hogy ezek a vezetékek az előírásoknak megfelelően legyenek elhelyezve, valamint tartozékaik is rendben legyenek.
A gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat fontos részét képezi a használaton kívüli részek ellenőrzése is, ugyanis ha ezek nincsenek biztonságosan lezárva, szivárgást is okozhatnak.
A gázkészülékek esetében fontos, hogy mindegyik berendezés a biztonsági előírásoknak megfelelően legyen bekötve és rögzítve, rendben legyen a tömörségük, valamint az égéstermék ne áramolhasson vissza. Ehhez a füstgáz megfelelő elvezetése, valamint tökéletes szellőzés és oxigénellátás szükséges.
Keressen minket bizalommal, szakembereink értik a dolgukat!