Híreink

Nyomtatóbarát változat Send by email
Az Aerociklon Kft. egyik legnépszerűbb szolgáltatása a bérházak gázvezetékeinek teljes körű kialakítása illetve helyrehozatala.
Az Aerociklon Kft. legfőbb tevékenysége a gázszerelés, ezen belül kiemelve a gázbevezetéssel kapcsolatos ügyintézéseket.
A gázvezeték-szerelés természetesen nem csak a gáz bekötését jelenti, hanem a későbbiek során az állag megóvását is. A gáz műszaki biztonsági felülvizsgálatkor a szakember ellenőrzi, hogy a gáz megfelelően lett-e bevezetve, illetve nem történtek-e a vezetékrendszer állagában olyan romlások, amik felújítást tesznek szükségessé.
A gázvezeték csere nem tartozik a gázszerelői tevékenységének rutinjai közé, ugyanakkor bizonyos esetekben, ha a gázvezeték elöregedett, ezért veszélyes, akkor szükség van rá.
A gáz alapvezetékek cseréjét minden esetben alapos szakmai ellenőrzés kell, hogy megelőzze. Az Aerociklon Kft. felmérést és az alapvezeték-csere minden lépését lebonyolítja, s a tevékenység végzéséhez szükséges valamennyi engedély birtokában van.
A gázkészülékek biztonságos működéséhez nélkülözhetetlen feltétel azok rendszeres és szakszerű ellenőrzése.
A gázvizsgálat szükségességét a robbanásos balesetek és a szén-monoxid mérgezések, valamint a tűzesetek megelőzése teszi különösen fontossá
A régi gázvezetékekben gyakran tapasztalható szivárgás, vagy rosszabb esetben, ömlés. Törvényi szabályozás, hogy a lakás tulajdonosának, illetve a társasházkezelőnek ötévente ellenőriztetni kell a gázvezetékek állapotát.
A gázvezetékek állapota idővel egyre rosszabb lesz, a használat, valamint a karbantartások hiánya sok problémát szül.
A gázkészülékek cseréjének pontosan meghatrozott menete van, amit minden esetben be kell tartani. Mivel egy olyan tevékenységről beszélünk, ami komoly felelősséggel jár, kiemelt fontos szempont a szakszerűség. A gázkészülékek cseréjének lépései így tehát az alábbiak:

Oldalak