Híreink

Nyomtatóbarát változat Send by email
A panelházi vízszerelés nehézségeket és kihívásokat egyaránt magába foglal...
Az Aerociklon Kft. számos egyéb tevékenység mellett régi házak gázvezetékének felújításával is foglalkozik
A gázkészülék-vizsgálat most, a fűtési szezon beköszöntésével különösen aktuálissá vált. A gázvezetékek mellett a gázkészülékek biztonságára is különösen kell ügyelni még akkor is, ha az nincs jogszabályban rögzítve.
Magyarországon a földgázellátást egy teljesen integrált gázszállító rendszer segítségével biztosítják, aminek összetevői a betáplálási pontok, a kompresszorállomások, a vezetéki csomópontok, a nagynyomású vezetékrendszer, a gázátadó állomások, az elosztóvezetékek, és a csatlakozóvezetékek. A gázszolgáltató ezeken keresztül biztosítja a gázt a társaságoknak, az erőműveknek és a fogyasztóknak egyaránt.
Ön rendszeresen ellenőrzi gázrendszerét és gázberendezéseit? Ha a válasza nem, akkor bizonyára itt lenne az ideje egy alapos vizsgálatnak.
A gázkészülékek éves karbantartásának szezona a nyár. Mivel ilyenkor nincs fűtés, megfelelő időszak ez a javítások elvégzésére.
Hogy mit jelent a gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat, és miért olyan fontos, hogy Ön is ellenőriztesse gázkészülékeit?
Az Aerociklon Kft. egyik legnépszerűbb szolgáltatása a bérházak gázvezetékeinek teljes körű kialakítása illetve helyrehozatala.
Az Aerociklon Kft. legfőbb tevékenysége a gázszerelés, ezen belül kiemelve a gázbevezetéssel kapcsolatos ügyintézéseket.
A gázvezeték-szerelés természetesen nem csak a gáz bekötését jelenti, hanem a későbbiek során az állag megóvását is. A gáz műszaki biztonsági felülvizsgálatkor a szakember ellenőrzi, hogy a gáz megfelelően lett-e bevezetve, illetve nem történtek-e a vezetékrendszer állagában olyan romlások, amik felújítást tesznek szükségessé.

Oldalak