Szolgáltatásaink

Nyomtatóbarát változat Send by email

Csőtöréssel, vizes problémákkal küzd? 24 órás segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.  Telefonszámunk: 06303112444 Ne szörföljön tovább az internet tengerén, már megtalálta, akit keres! Legyen szó vízóráról, csőtörésről, vagy teljes körű szervizről, mi segítünk Önnek.  

Milyen egy XXI. századi fürdőszoba?

A tökéletes relaxáció, a teljes felfrissülés lakatlan szigete, egy rohanó, zavaros világ tengerén. Ha Ön is erre az élményre vágyik nap, mint nap, bízza magát ránk, és szakembereinkre.

Meleg, meleg, langyos, hiiiideeeg.


Hibaelhárítás? Felújítás? Beszerelés? Legyen központi fűtés, vagy napkollektor, mi mindenben otthonosan mozgunk. Hagyományos és új technológiákkal várunk minden kedves érdeklődőt, az Önök pénztárcájához igazodva. Mert fázni, senki sem szeret.

Cégünk egyik kiemelten fontos tevékenysége a gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat. 

Gázszerelés A-tól Z-ig.

Mérőóra meghibásodás, vezetékek megrongálódása, szivárgás. Ez gáz. Ha biztonságot választja, minket választ. A műszeres átvizsgáláson át, a teljes felújításon keresztül, az új rendszerek kivitelezéséig, mi mindenben segítünk.

Megtervezte már álmai otthonát, irodáját, vagy hétvégi házát? Mi segítünk, hogy vágyai közelebb kerüljenek Önhöz. Tervezünk és építünk. Minden álmot valóra váltunk.

Kiválasztás, tervezés, elhelyezés, felszerelés. Így is összefoglalhatnánk a klímaszerelés legfontosabb pontjait, de mi nem zsákbamacskát árulunk. Sokkal inkább légkondicionálót. Hideg levegő ide, meleg levegő oda, ez bizony szakértelmet igényel.

 

 

 

 

 

Vízvezeték-szerelés panelházak és társasházak számára