Gázvizsgálat

Gázvizsgálat


 
Időről időre egyre gyakrabban hallani olyan balesetekről, melyeket az elhanyagolt, rossz állapotban lévő gázkészülékek vagy gázvezetékek okoztak. Éppen ezért rendkívül fontos, hogyha a gázberendezések állapota megköveteli, évente egyszer kérje szakember segítségét abban, hogy egy alapos gázkészülék-vizsgálat során fényt derítsen az esetleges problémákra. Ha a szakemberek mindent rendben találnak, akkor az biztonságérzetet és megnyugvást ad, hiszen Önt és családját nem fenyegeti veszély.


A gázfelülvizsgálat célja, hogy minden a gázvezetéket és a gázberendezéseket, valamint a kiegészítő biztonsági készüléket ellenőrzünk, hogy azok vizsgálatával meggyőződjünk az esetleges hibákról.

A gázkészülékek vizsgálata mellett a következő történik:

  • a gázrendszer tömítettségének ellenőrzése
  • a nyomáscsökkentő ellenőrzése
  • az esetleges biztonsági rendszer alapos felülvizsgálata


A vizsgálat során kollégáink megvizsgálják, hogy az otthonában lévő gázrendszer megfelelően vezeti-e el az égésterméket, illetve megfelelő-e a szellőzés és az oxigénellátás. Fontos még az is, hogy minden készülék a szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően legyen bekötve, rögzítve és használva, valamint a használaton kívül lévő részek biztonságosan legyen lezárva, hogy ne okozhassanak gázszivárgást.
Az Aerociklon Kft. több évtizedes tapasztalattal a háta mögött, mindenre odafigyelve végzi a gázszerelés minden egyes mozzanatát, hiszen tudjuk, hogy munkánk felelősségteljes munkavégzést kíván.