Klímaszerelés

Klímaszerelés

Professzionális klímaszerelés és klímaforgalmazás – hogy a klíma valóban a kellemesen hűs otthont jelentse…

FRISS! Klíma kalkulátorunkkal szakember segítsége nélkül készíthet kalkulációt! Kattintson rá, mentse le, majd küldje vissza nekünk!

A klímaszerelésen sok múlik, többek között ettől függ, hogy a nyári hónapokban hogyan érzi magát az otthonában, vagy éppen a munkahelyén. Egy rossz helyre felszerelt, nem kellő átgondoltsággal megválasztott, vagy gondatlanul beüzemelt klíma sok bosszúságot okozhat: hangosan zöröghet, idő előtt meghibásodhat, indokolatlanul magas fogyasztást produkálhat, vagy éppen megfázunk alatta.

A megfontoltan kiválasztott klíma, a professzionális klímaszerelés és a rendszeres karbantartás eredménye viszont a jó közérzetet adó, kellemesen hűs élettér, ami segít a legmelegebb nyári hónapokban is lendületesnek és frissnek maradni. 10 éves szakmai tapasztalatunknak, nagyszerű szakembereinknek, az általunk forgalmazott minőségi split kímáknak és modern munkaeszközeinknek köszönhetően merjük bátran állítani, hogy professzionális szinten űzzük a klímaszerelést. Emellett kedvező áron forgalmazzuk a minőségi Nimbus split klímákat, és a klímaszerelés mellett a klímák karbantartását is vállaljuk.

Minden, amit a klímaszerelésről tudni érdemes

 

A klímaszerelés előtt:

Még a klímaszerelés előtt érdemes jól átgondolni, milyen típusú készülék is lenne az Ön számára a legideálisabb, munkatársaink ebben is tudnak tanácsot adni, és megadják Önnek az összes olyan információt, ami csak a jó döntéshez kell. Szintén nagyon fontos már a klímaszerelés előtt meghatározzuk, hogy a lakás vagy munkahely mely részére építsük be a készüléket (fontos, hogy a befújt hideg levegő ne „találja telibe” egyik családtagot, vagy munkatársat se, mert ez nemcsak kellemetlen, hanem még megfázáshoz is vezethet).

A klímaszerelés folyamata:

A klímaszerelés a légkondicionáló berendezések működési elve miatt nem tartozik a világ legegyszerűbb dolgai közé. A klímák működésének leegyszerűsítve az a lényege, hogy a szobákból a meleget a kinti térbe vezetjük el. Ez a gyakorlatban úgy fest, hogy a klímák beltéri és kültéri egységét rézcsövek kötik össze, és ezen keresztül áramlik a hűtőközeg.
Azért, hogy meglegyen az összeköttetés a belső és a kültéri egység között, faláttörésre van szükség. Természetesen védőfóliával látjuk el a munkálatok helyszínét, hogy ne kelljen a klímaszerelés után porhalommal és kosszal szembesülnie.

A klímaszerelés során röviden összefoglalva (a valóságban a klímaszerelés ennél jóval több munkafázisból áll, de nem szeretnénk a szakmai részletekkel untatni) elvégezzük a faláttöréseket, beszereljük és szigeteljük a rézcsöveket, felszereljük a beltéri és a kültéri egységeket, bekötjük az összekötő vezetékeket, és légtelenítjük a hűtőközeget. A klímaszerelés részeként beüzemeljük a klímát, megtanítjuk Önnek a berendezés optimális használatát, eltakarítjuk a munkálatok során képződő szennyedőzéseket, és lepecsételjük a klíma garancialevelét.

 

klímaszerelés, klíma javításA klímaszerelés után

Örömmel állunk rendelkezésére légkondicionáló berendezése rendszeres karbantartásánál is, amit javasolt évente kétszer elvégeztetni.  A klímakarbantartás során portalanítjuk, fertőtlenítjük és tisztítjuk a beltéri és kültéri egységet, és ellenőrizzük, szükség szerint korrigáljuk a klíma működését. Ha valaki nem végezteti el rendszeresen a karbantartást, akkor a készülék garanciája érvényét veszti, de ez talán még a legkevesebb, karbantartás hiányában növekszik az áramfelhasználás, idő előtt tönkremegy a készülék, büdös levegőt fújhat ki, és akár megbetegedést okozó gombák is kerülhetnek a klimatizált szoba légterébe. Ha azonban gondoskodik a klímaberendezés megfelelő karbantartásáról, a klíma valóban a kellemesen hűs otthont fogja jelenti.

Ne bízza a véletlenre a split klímák, folyadékhűtők telepítését és karbantartását, bízzon meg minket és a professzionális klímaszerelésnek köszönhetően hosszú éveken keresztül frissen és jó közérzetben vészelheti át még a legforróbb napokat is!

Áraink
Split klímák telepítése:38.000,- Ft/db
 + 4.000,- Ft/fm *
Klíma konzol:4.000,- Ft/db

* A kültéri és beltéri egység közötti csöszerelés.
Az árak Áfa nélkül értendők.