A gázvezetékek biztonsági ellenőrzése

A gázvezetékek biztonsági ellenőrzése


 
A gázvezetékek kifogástalan működéséhez elengedhetetlen feltétel a rendszeres biztonsági ellenőrzés.

A felülvizsgálat során a legapróbb meghibásodási részre is fény kerül, elkerülve ezzel a későbbi veszélyhelyzeteket.

A gázvezetékek karbantartása nem csak saját, hanem környezetünk védelme miatt is fontos.

Az Aerociklon Kft. többéves tapasztalatával és szakértő munkatársaival áll rendelkezésére, amennyiben gázvezetékeinek állaptotát szeretné ellenőrizteni. Széleskörű biztonsági ellenőrzésünk során kijavítunk minden olyan hibát, ami a későbbiekben komoly anyagi vagy egészségügyi károkat okozhatna.

A gázvezetékek biztonsági ellenőrzése eredményeként minden készülék rendeltetésszerűen fog működni, így Önnek nem kell gázszivárgástól és a szivárgás okozta veszélyektől tartania.A gázvezeték biztonsági ellenőrzése során az Aerociklon Kft. munkatársai:- megvizsgálják, hogy a szigetelés megfelelően működik-e- ellenőrzik a csatlakozók és vezetékek tömörségét- felülvizsgálják a tömítések állapotát- ellenőrzik a használaton kívüli részeket, hogy megfelelőlen vannak-e lezárva- elvégzik a gázkészülékek és gázfogyasztók vizsgálatát- megvizsgálják a füstgáz elvezetésére szolgáló részeket- biztosítják a folyamatos oxigénellátást.

Az Aerociklon Kft. biztonsági felülvizsgálata után biztos lehet benne, hogy gázvezetékei az előírásoknak megfelelően vannak bekötve illetve rögzítve. Nagyon fontos, hogy teljes biztonságot csak a szakszerűen beszerelt és karbantartott gázvezetékek nyújtanak. Cégünk a gázvezetékek biztonsági ellenőrzése mellett a felújításról és a cseréről is gondoskodik.

Az Aerociklon munkatársai készséggel állnak rendelkezésére!A gázvezeték rendszer komplex felépítéséből adódóan több helyen is meghibásodhat. Minden esetben, amennyiben eltérést észlel (zajokat, szagokat), kérje munkatársunk segítségét! Semmiképpen se próbálja Ön megszerelni a meghibásodott részt! A legfontosabb, amit a szakértő megérkezéséig tehet, hogy alaposan kiszellőztet és az elektromos készülékek üzemi állapotán nem változtat, ugyanis egy be-kikapcsoláskor keletkező elektromos szikra akár gázrobbanást is okozhat! Illetve semmilyen körülmények között ne használjon gyufát vagy nyílt lángot! Minden esetben várja meg munkatársunk megérkezését.