Bérház gázszerelés

Bérház gázszerelés


 
Az Aerociklon Kft. egyik leggyakrabban igénybe vett szolgáltatása a bérházak gázvezetékeinek teljes körű kialakítása illetve helyrehozatala. Ebbe a tevékenységbe beletartozik a helyszíni felmérés, tervezés, szolgáltatónál való engedélyeztetés, és annak terv szerinti végrehajtása. Ha egy bérház gázszerelés igényével lép fel, cégünk szakértői készségesen állnak rendelkezésére. A bérház gázszerelési terve a mindenkor aktuális előírásoknak megfelelve készül el, hiszen a hibátlanul működő gázvezeték nem csak anyagi szempontokból fontos, hanem az a ház összes lakójának biztonságát is szolgálja. Éppen ezért, minden egyes bérház gázszerelés esetén egyedi tervet kap, ami a műszeres felmérést követően készül el. 

A terv teljes végrehajtása mindig megfelel a biztonsági előírásoknak, így például az  elkorrodálódott részek cseréje, vagy az új tömítések elhelyezése is tökéletesen megvalósul. Cégünk a gázszerelés területén minden felmerülő, gázkészülékkel kapcsolatos problémában a segítségére áll. Munkatársaink a gázszerelő munkában magabiztosak és szakmailag jól felkészültek, a gázszerelés során a biztonságot mindenek előtt tartják szem előtt, valamint korrekten tájékoztatják Önt a hibáról, a javítási lehetőségekről és annak költségeiről.

Fontos tudni a bérházak gázszereléséről, hogy mind a gázszerelés, a gázbekötés, a gázvezetékek kiépítése és kivitelezése engedélyhez kötött. Az Aerociklon munkatársai rendelkeznek a gázszereléshez szükséges szakmai jogosultságokkal is, ezen felül a gázszolgáltatónál történő engedélyezési eljárást is biztosítják!