Bérházak gázszerelése

Bérházak gázszerelése

 

A belvárosban élők legnagyobb része bérházakban él, amelyek legtöbbje jóval több, mint 100 éves. Ez azzal jár, hogy a belső infrastruktúrát se a legkorszerűbb technológia jellemzi, az elöregedő vezetékek hibás működést és veszélyt hordoznak magukban. Ez nincs másképp a gázvezetékekkel kapcsolatban sem, hiszen a jóval korábban készült vezetékek más típusú gázra lettek kifejlesztve, mint amit napjainkban használnak. Az egyszerűbb szerelés érdekében menetes csőkötéseket alkalmaztak a gázrendszerek kiépítésekor. Miután áttértek a nedvességet nem tartalmazó gáz használatára, a menetes csőkötések tömítő anyagai kiszáradtak, elvesztve ezzel tömítő képességüket. Ezért nagyon fontos a bérházak gázszerelése ügyében lépéseket tenni, a lakók összefogása közös érdekük.

A teljeskörűen elvégzett módosítás minden lakástulajdonos javát szolgálja, az összes lakás, valamint az egész ház értéke megnövekszik. A bérházak gázszerelése esetén az alkalmazott beavatkozást a gázrendszer adott állapota, valamint a bérház által biztosított anyagi keret határozza meg.

Az Aerociklon Kft. szolgáltatásai között többek közt a bérházak gázszerelése is szerepel, amelyet kifogástalan felkészültségű szakembereik végeznek el. A mesterek minden lehetőségről tájékoztatják a megrendelőket, a pontos és biztonságos munkavégzés alapvető elvárás, a felméréstől a tényleges kivitelezésig. Az Aerociklon Kft. rendelkezik minden szükséges engedéllyel, és minden projektet az előírásoknak megfelelően végez el, a legfrissebb szakmai vívmányok alkalmazásával.