Bérházak gázvezetékének felújítása

Bérházak gázvezetékének felújítása

 

Az Aerociklon Kft. gázvezeték-szerelésben jártas szakemberei bérházak gázvezetékének felújítása kapcsán is felkereshetőek. A régen épült bérházak gázvezetékének felújítása egyre sürgetőbb, főleg, ha korábban alig történt ilyen irányú lépés.

Fővárosi Gázművek által lezárt lakások, ill. épületek gázvezeték-felújítását is vállaljuk rövid határidővel, nagy tapasztalattal. A komoly referenciákkal rendelkező Aerociklon Kft. körülbelül 1000 régi bérház gázvezetékrendszerét újította fel.

A gázvezetések helyrehozása közös érdek, hiszen nem csak gazdaságossági, biztonsági okai vannak, nem is beszélve az épület értékének pozitív irányú befolyásolásáról. Először a gázvezeték anyaga kerül megvizsgálásra, ha a megfelelő állapotban van, vagyis  nincs elkorrodálva, akkor kisebb beavatkozás is elegendő. Ilyenkor sor kerül a menetes csőkötések és a födémeket átszelő csövek  eltávolítására. Ezeket hegesztett csőszakaszokkal pótolják ki a korrózió ellen, és védőszigetelésekkel és csövekkel látják el. Ennek hivatalos elnevezése a tömörré tétel, ennek végrehajtásához terv nem szükséges, egy műszaki leírás is elegendő. Nagyobb kihívás a teljes csőrendszer kicserélése, választhatjuk az eredetit vagy egy új nyomvonalat is. Ezen eljárás neve a teljes kiváltás, ami már tervköteles. Természetesen ötvözhető a két eljárás a részleges kiváltás keretében, amihez szintén szükséges egy terv elkészítése. Az Aerociklon Kft. felkészült szakemberei készségesen állnak rendelkezésére bérházak gázvezetékének felújítása kapcsán, a tevékenység végzéséhez szükséges minden engedély meglétének köszönhetően a gázszolgáltatónál történő ügyintézésektől kezdve minden részfeladattal megbízhatóak.