Bérházi gázvezeték vizsgálat

Bérházi gázvezeték vizsgálat
 


A már régebben épített bérházakban nagyobb eséllyel fordulhatnak elő problémák. Nyilván az idő vasfoga a gázvezetékeken is kifog, tehát ilyenkor mihamarabb érdemes átvizsgáltatni, milyen állapotban vannak épp. Több tized év eltelte után majdhogynem teljesen biztos, hogy cserére vagy legalábbis felújításra van szükség.

Cégünk már több tucat bérház gázvezeték vizsgálatát végezte el és újította fel azokat. A referenciánk biztosíthatják ügyfeleinket korábbi nívós munkáinkról. Hatékonyság, gazdaságosság, biztonság. Ezek a legfontosabb elemek, ha gázszerelésről van szó. Cégünk missziója mindhárom pilléren nyugszik. Munkatársaink rövid határidőn belül a maximumot nyújtják.

Bérházak gázvezeték vizsgálata esetén a gázvezeték anyagának ellenőrzése az első feladat. Ha ez nincs jelentősen megkárosodva, néhány apróbb munkafolyamattal helyre lehet hozni. A menetes csőkötéseket és a födémeket átszelő csöveket ez esetben el kell tüntetni. Helyettük hegesztett csőszakaszokat tesznek be, majd megfelelő védőszigetelést is kapnak, végül a csöveket is behelyezik. Ez a folyamat egy műszaki leírás segítségével könnyen elvégezhető.

Ha a bérházi gázvezeték vizsgálat nagyobb gondokat mutat, az összes csőrendszert ki kell cserélni. Ilyenkor maradhat a régi mederben, de tervezhetnek neki új nyomvonalat is. Helyzetfelmérésből munkatársaink felmérik, melyik a megfelelőbb választás ilyen esetben. Viszont itt már tervezni kell, hiszen ez már egy hosszabb és komolyabb munkafolyamat. Ilyen teljes kiváltás esetén is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Munkatársaink a folyamat bármely szakaszával megbízhatók, hiszen engedéllyel rendelkezünk, így maradéktalanul helyt tudunk állni.

A bérházi gázvezeték vizsgálat elrendelése a lakók dolga. Fontos, hogy mindenki kellő részletességgel informálódhasson, ha ilyen igények merülnek fel. Közös érdekük, hogy olyan épületben éljenek, ahol nem kell félni semmilyen gázmeghibásodástól. Amennyiben a bérházi lakók úgy döntenek, hogy szükséges a gázvezeték vizsgálat, bizalommal keressenek fel bennünket.