Gáz felülvizsgálat

Gáz felülvizsgálat

 

A gáz felülvizsgálat elvégeztetésének jelentősége sokszor leértékelődik. A legtöbb ember számára az otthonának karbantartása kimerül a rend fenntartásában, valamint a rendszeres takarításban.

Nem tanácsos azonban elfeledkezni a nem látható részekről sem, úgymint az összkomfort biztosításához oly elengedhetetlen vezetékek – köztük a gázvezetékek- rendszeres kivizsgáltatásáról. Ez nem csupán pénzügyi szempontból megszívlelendő, hanem a családunk, környezetünkben élők biztonságát is segíthetjük a gáz felülvizsgálat elvégeztetésével.

 Vegye igénybe az Aerociklon Kft. segítségét, hogy minél hamarabb fény derüljön a meghibásodott vezetékre! A gáz felülvizsgálat többek közt a fűtési rendszerhez tartozó csövek és vezetékek alapos szemügyre vételét is jelenti.

Az Aerociklon Kft. szakemberei megnézik, hogy a gázvezetékek az előírásoknak megfelelő módon vannak-e elhelyezve, továbbá, hogy a különböző tartozékok betöltik-e a tőlük elvárt funkciókat. A szivárgás nem marad leleplezetlen, akár felületi hiba okozza, akár egy rosszul lezárt csőszakasz felelős érte. Ennek kiszűrésével gazdaságosabbá és veszélymentessé tehetjük a gázfogyasztásunkat. A gáz felülvizsgálat kitér a tömítések állapotának felmérésére is, amely szintén felelőssé tehető egy esetleges szivárgás fennállásában.

Az Aerociklon Kft. szembereinek árgus szemét nem kerülhetik el a gázkészülékek és gázfogyasztó berendezések sem. Ezek szabvány szerinti bekötése és rögzítése kerül ellenőrzésre, hogy a továbbiakban biztonságban tudhassa otthonát. Minden gázvezeték rendelkezik olyan biztonsági berendezésekkel, amelyek fő feladata a füstgáz és az egyéb égéstermékek hatékony elvezetése. A gáz felülvizsgálat a gázkészülék megfelelő szellőzését és az oxigénellátásának vizsgálatát is lebonyolítja. Lehetőleg ne várjuk addig a gáz felülvizsgálat elvégeztetésével, amíg a probléma visszafordíthatatlanná válik! Két gáz felülvizsgálat közt eltelt idő jó esetben kevesebb mint egy év, hiszen így lehet a leghatékonyabban elcsípni a gázvezetékek meghibásodásait, vagy annak jeleit. Az Aerociklon Kft. felkészült szakember gárdája készségesen áll mind magánszemélyek mind lakóközösségek rendelkezésére.