Gázberendezések cseréje

Gázberendezések cseréje


 
Mivel a gázberendezések cseréje rengeteg veszélyt hordoz magában, csak és kizárólag hozzáértő szakember végezheti el! Munkatársaink nem csak a gázberendezések cseréjét, de azok karbantartását is elvégzik, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy gázkészülékeik hatékonyan és biztonságosan működnek. A szervizelés évente egyszer ajánlott, lehetőleg még a fűtési szezon megkezdése előtt! Amennyiben gázszerelési munkálatokra van szükség otthonában, forduljon hozzánk bizalommal!

A gázberendezések cseréjekor több dolgot kell szem előtt tartani. Tudni kell, hogy a csere minden esetben engedélyköteles, kivéve, ha ugyanolyan teljesítményű és osztályú eszközre cseréljük készülékünket. Viszont minden esetben kérjünk szakértői véleményt, hiszen csak egy hozzáértő szakember tudja teljes bizonyossággal eldönteni, hogy milyen lépéseket igényel a gázberendezések cseréje. Ne feledjük, hogy habár nagyobb költségek is felmerülhetnek egy csere folyamán, minden a biztonságot szolgálja, tehát ne sajnáljuk ezt a pénzt saját és családunk testi épsége és környezetünk védelme miatt se.

Gázberendezések cseréje esetén:

–    Döntsük el, hogy milyen készülékre szeretnénk cserélni a régit, és mindenképpen kérjük szakember véleményét is!

–    A kéményseprői szakvéleményről se feledkezzünk meg! Amennyiben szükséges, tegyen eleget a gázberendezések cseréjéhez szükséges feltételeknek. A kéményseprőnek a gázberendezések cseréjekor kiemelt szereppel rendelkezik. Az optimális légellátás kizárja a szénmonoxid mérgezés kialakulásának esélyét!

–    A gázterv elkészítését szintén hozzáértő személyre bízzuk!

–    Vegyük meg új gázberendezésünket, azonban annak felszerelését, bekötését és beüzemelését szakértői kezekre bízzuk!

Munkatársaink rendszeresen járnak képzésekre, hogy a gázszerelő tevékenységeket illetően mindig naprakészek legyenek! A többéves szakmai tapasztalat a hátuk mögött pedig szintén szakértelmükről tanúskodik.