Gázkészülékek műszaki felülvizsgálata

Gázkészülékek műszaki felülvizsgálata


 
Cégünk, az Aerociklon Kft., segítséget nyújt Önnek mindebben. Szakértő munkatársaink gondoskodnak arról, hogy gázkészülékei tökéletesen működjenek, és Önnek ne kelljen esetleges szivárgás vagy egyéb probléma miatt aggódnia.

A gázkészülékek megfelelő működéséről szakértői segítséggel lehet megbizonyosodni. Egy átfogó felülvizsgálat során feltérképezezhetőek a felszín alatti, nem látható vezetékek állapota is.

Az Aerociklon Kft. mindenre kiterjedő műszaki felülvizsgálata során kollégáink professzionális szakértelmükkel az alábbi tevékenységeket végzik el:- fűtési rendszerhez tartozó csövek és vezetékek vizsgálata- tartozékok működésének ellenőrzése- vezetékek helyének felülvizsgálata- tömítések vizsgálata- vezetékek és csatlakozók tömörségének ellenőrzése- gázkészülékek bekötésének felülvizsgálata- gázkészülékek szellőzésének és oxigénellátásának ellenőrzése 

Az Aerociklon Kft. a gázkészülékek műszaki felülvizsgálatát és az esetleges hibajavításokat  követően biztosíthatja Önt, hogy gázkészülékei hibátlanul, az előírásoknak megfelelően működnek. A teljeskörű vizsgálat garantálja, hogy minden apró részlet is ellenőrzésre kerüljön, munkatásaink maximális felkészültsége és hozzáértése pedig kiváló szakértelemről tanúskodik.  Keressen fel bennünket, hogy elvégezhessük gázkészülékeinek felülvizsgálatát!  Ne feledje, gázkészülékeinek karbantartása rendkívül fontos, egy rosszul működő gázvezeték akár életveszélyes is lehet. A balesetek megelőzése és a nyugodt élet érdekében ÉVENTE ellenőriztesse gázzal működő készülékeit, lehetőleg még a fűtési szezon megkezdése előtt!