Gázvezeték ellenőrzés

Gázvezeték ellenőrzés

 

Tudja, mikor volt utoljára ellenőrizve gázvezetéke? Több, mint egy éve? Vagy mióta beköltözött, egyszer sem? Amennyiben az utolsó kérdésre igen a válasza, minél hamarabb változtatni kell a helyzeten. Egy otthon felelősségteljes karbantartása nem csak a felszín gondozásából áll. Mindenképpen szemügyre kell venni a falak által rejtett vezetékeket is.

A gázvezeték ellenőrzés igen fontos, belátható, hogy saját magunk és lakótársaink biztonsága múlik rajta.

Az Aerociklon Kft. hosszú évek óta megkereshető gázvezeték ellenőrzés ügyében, hiszen szakmailag maximálisan felkészült gárdánk készségesen áll rendelkezésére.

De hogy miért is olyan fontos a gázvezeték ellenőrzés?

Mivel a gázvezeték rendszer igen bonyolult, összetett, emiatt igen sok helyen is tud meghibásodni. A gázvezeték ellenőrzés több részből áll. A vizsgálat során minden tényezőt muszáj ellenőrizni. Ha csak egy szempont szerinti ellenőrzés marad ki, az eredmény még végzetes is lehet. Az Aerociklon gázvezeték ellenőrzés esetén megvizsgálja azt, hogy a szigetelés megfelelően működik-e. A gázszivárgás nem csak gazdasági kárhoz, hanem egészségügyi problémákhoz is vezethet. A csatlakozók és vezetékek tömörsége is górcső alá kerül, csak úgy mint a tömítések állapota. A szakemberek megnézik hogy a használaton kívüli részek megfelelően vannak-e lezárva, valamint a gázkészülékek és a gázfogyasztók vizsgálata is lezajlik. Csak az előírás szerint bekötött illetve rögzített berendezések biztosítják a biztonságos gázhasználatot! A gázvezeték ellenőrzés kitér a füstgáz elvezetését szolgáló részek megtekintésére is, és nagyon fontos ezen kívül a folyamatos oxigénellátás zavartalan biztosítása. A gázvezeték ellenőrzés során minden meghibásodásról lekerül a lepel, így magyarázatot kaphat a korábban tapasztalat gyanús szagokra, vagy zajokra. Az Aerociklon Kft. a gázvezeték ellenőrzés mellett azoknak felújítását és cseréjét is vállalja.