Gázvezetékek biztonságának vizsgálata

Gázvezetékek biztonságának vizsgálata
 


A gázvezetékek szerteágazó rendszere nagyon nehézzé teszi, hogy házi módszerrel minden egyes elemét alaposan átvizsgáljuk.

Mivel összetett rendszerről van szó, nagyobb eséllyel keletkezhet hiba, amit ha nem veszünk észre, akár végzetes következményeket is okozhat. Éppen ezért a gázvezeték biztonságának vizsgálatára hatalmas figyelmet kell fordítanunk, és szakember segítségét kell kérnünk. A biztonsági vizsgálat során kollégáink ellenőrzik a tömítéseket, melyek meghibásodása gyakorta vezet gázszivárgáshoz. Emellett megvizsgálják a vezetékek és csatlakozók tömörségét is, melyeknek elromlása szintén veszélyforrást jelenthet.

A gázvezeték biztonságának vizsgálata magában foglalja a gázkészülék és gázfogyasztó berendezések állapotának felmérését is, hiszen egy nem megfelelően bekötött vagy rögzített berendezés is lehet a baj forrása. Az égéstermék és füstgáz elvezetésére szolgáló készülékek vizsgálata szintén része kollégáink munkájának.

A gázkészülék szellőzése és az oxigénellátás működésének ellenőrzése is kiemelten fontos feladat. Az Aerociklon Kft. komplex vizsgálata tehát kiterjed minden olyan elemre, amely veszélyforrást jelenthet. Az ügyfelek testi épségét szem előtt tartjuk, minden alkalommal körültekintően, a lehető legbiztonságosabb módon végezzük a gázvezetékek vizsgálatát.

Az ellenőrzés során talált hibákat a legrövidebb időn belül orvosoljuk. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben gázvezetékei 1 éve, vagy korábban voltak ellenőrizve, hogy munkatársaink elvégezhessék a vizsgálatot. Mivel a gázvezetékek és gázkészülékek vizsgálatához szakértő személy szükséges, kérjük Önöket, egyedül ne lássanak hozzá az ellenőrzéshez! Minden alkalommal hívjanak szakembert, önmaguk és környezetük megóvása érdekében!