Gázvezetékek felújítása

Gázvezetékek felújítása
 


A gázvezetékek időszakos karbantartása mellett figyelmet kell arra is fordítani, hogy az elöregedő gázvezetékeket újakra cseréljék.

De honnan lehet tudni, ha problémák merülnek fel a gázvezetékkel? Azonnal szakemberhez kell fordulni, ha gázhasználat során furcsa, korábban nem hallott hangokat, szagokat, vagy addig nem észlelt jelenségeket tapasztal, és ezek nem a gázkészülékével függnek össze, hanem a gázvezetékkel. Jó tudni, hogy minden, ami gázszereléssel kapcsolatos, úgy mint a gázvezetékek felújítása, mindig engedélyköteles. Az Aerociklon gárdája rendelkezik a gázszereléshez szükséges szakmai jogosultságokkal,  így készségesen rendelkezésére áll a gázszereléssel kapcsolatos tévékenységekben. Cégünk helyszíni kiszállása után a következők elvégzése kerülhet szóba: vízkő eltávolítása, általános karbantartás,  gázkészülék cseréje, szükség esetén új gázkészülék beszerzése, előírás szerinti, szakszerű bekötés, gázszivárgás műszeres ellenőrzése, CO-mérése, gázkészülék üzembe helyezése, valamint biztonságtechnikai felülvizsgálat. De bizonyos esetekben szükség lehet a gázvezetékek felújítására, ilyenkor kerül szóba a társasházi gázszerelés.

A gázvezetékek felújítása előtt részletesen ismertetjük a problémát, annak kiváltó okait és orvoslási lehetőségeit, valamint az ezzel járó pontos költségeket. A gázvezetékek felújítása során az Aerociklon által foglalkoztatott  szakemberek munkavégzését a precizitás és biztonság jellemzi, hiszen az elmúlt évek során szerzett tapasztnak és rendszeres továbbképzésnek köszönhetően nincs olyan makacs probléma, amelyre ne ismernék a leghatékonyabb megoldást. A gázvezetékek felújítása alatt felhasznált alapanyagok minden szabványnak megfelelnek, a legkorszerűbb technológia figyelmbevételével.