Társasház gázvezeték felújítás

Társasház gázvezeték-felújítás

 

Minden társasház gázvezeték felújítás esetén közösen hoz döntést. Főleg a régebbi építésű társasházak gázvezetékeinek lehet több problémája, de természetesen bármikor történhet váratlan meghibásodás, ami hozzáértő segítségért kiált.

Az Aerociklon Kft. legfőbb tevékenysége a gázszerelés, azon belül is kifejezetten fontos a gázbevezetés ügyintézése. A tervezéstől a kivitelezésen át, egészen a MEO átadásig kézben tartja, így könnyítve meg a folyamatot. Régi gázvezetékek műszeres szivárgás-ellenőrzése kedvező áron, felújítás megrendelése esetén ingyen is elérhető.

Az Aerociklon Kft. sokéves szakmai tapasztalattal és számos referenciával rendelkezik társasház gázvezeték felújítás témakörében, így ha ilyen jellegű szolgáltatás elvégzésére keres szakembereket, a lehető legjobb helyen jár. Ha a társasház gázvezeték felújítás mellett dönt, akkor a kihívott mesterek első lépése a helyszín felmérése lesz. Ilyenkor megvizsgálják azt, hogy miben térnek el a meglévő vezetékek az előírásokhoz képest.

A tömítések állapotának felmérése után kiderül a szivárgás oka, amit majd a társasház gázvezeték felújítás során kiküszöböl. Megnézik, hogy a biztonsági berendezések amortizációja milyen mértékű, hiszen az égéstermék és füstgáz megfelelő elvezetése elemi fontosságú, csak mint a megfelelő szellőzés. Az Aerociklon Kft. a gázszolgáltatóval együttműködve valósítja meg a társasház gázvezeték felújítás-kivitelezését, a legújabb fejlesztésekkel lépést tartó gázszerelő mesterek pedig rövid határidővel, pontosan és biztonságosan dolgoznak.