Társasházi gázhálózat javítás

Társasházi gázhálózat javítás

 

A társasházak gázhálózat javítása minden lakó érdeke. Mivel a gázvezetékek nincsenek szem előtt, általában a velük kapcsolatos gondok már akkor tapasztalhatók, amikor komolyabb a meghibásodás. Sok esetben sajnos el is mulasztják a gázhálózat ellenőrzését, ami a közös képviselő felelőssége lenne. A régebben épült társasházaknál mielőbb szükséges a gázhálózat felújítása, hiszen komoly veszélyeket rejteget ennek halogatása. A munkatársaink a technológiai újításoknak megfelelően dolgoznak, így a lehető legalaposabb munkát végzik.

A társasházi gázhálózat felújítása során a helyszínen felmérik a gázvezetékek állapotát. Miután kiderült, milyen mértékben szükséges a korszerűsítés, megtervezik a munkafolyamatot majd meg is valósítják azt egészen a MEO átadásig.

A gázkészülékek időközönkénti felülvizsgálata kiemelten fontos, érdemes gázszerelő szakembert hívni, aki pontosan és szakszerűen végzi el az ellenőrzéseket. Ha nem tapasztalnak problémát, akkor is szükséges a karbantartás, a bajok elkerülése érdekében. Nem lehet elégszer hangsúlyozni azt, hogy csak és kizárólag gázszakember végezze el a gázhálózat ellenőrzését, soha sem olyan személy, aki nem, vagy csak kicsit ért a gázberendezésekhez. A baleset- és életveszély kockázata kiemelten magas, ezért a kontár munka csak súlyosbítja a helyzetet.

A társasházi gázhálózat javítás során a munkatársak kijavítják azokat a részeket, melyekkel gond van, szükség esetén pedig kicserélik az egész gázrendszert. A kijavított gázcsövek hatékonyabban látják el a feladatukat, mely megmutatkozik a fűtésszámlán is.