Víz-gázszerelő tevékenység

Víz-gázszerelő tevékenység

Víz-gázszerelő

A víz-gázszerelő munkatársak speciális eszközeikkel és szakmai tudásukkal nyújtanak minőségi és megbízható munkát. A gázzal működő berendezések fokozott figyelmet igényelnek, hiszen nagy baleseti kockázattal járhat azok nem hozzáértő szerelése, javítása. A hagyományos gázkészülékek mellett kiemelt figyelmet kell szánni a konyhai és egyéb háztartási berendezések üzemelésére, karbantartására. Ide sorolhatók többek között a mosogatógépek, vízmelegítők, konyhai mosogatók.

A víz-gázszerelő munkája során a baleset és munkavédelmi utasításoknak megfelelően dolgozik, védőeszközök alkalmazásával, melyek az általános háztartásokban nem találhatók meg. A nyomásmérő műszerrel, hidrosztatikus teszteléssel, megfigyeléssel vagy más módokon a felszerelt rendszereket és csöveket megvizsgálják, ellenőrzik és kipróbálják.

A víz-gázszerelő többek között az alábbiakban nyújt segítséget.

  • Ellenőrzi a berendezések hibajelenségeit.
  • Beüzemel, karbantart, háztartási gázkészülékeket javít.
  • Dokumentálja a műszaki felülvizsgálatot, hatósági szabványos kivitelezői-szerelési nyilatkozatot ad. Igény szerint előzetes konzultációt végez, helyszíni szemlével, rajzzal segíti a megfelelő készülék kiválasztását.
  • Műszaki tanácsokat ad az ügyfeleknek a berendezésekről és azok használatáról, tájékoztatja őket a kezelési és üzemeltetési tudnivalókat róla, elvégezteti a bekapcsolást, kikapcsolást, újraindítást.

 

Víz- és gázszerelés kapcsán tehát a tervezést, kivitelezést, javítást és egyéb munkálatokat mindig víz-gázszerelő kezeire bízza. Cégünk fő profilja a gázszerelés, munkatársaink a hátuk mögött lévő tapasztalattal megoldják a fennálló problémákat. Széleskörű szolgáltatásink és referenciáink munkánk védjegyéül szolgálnak.

A víz-gázszerelő munkatársak ügyesen, precízen, pontosan és önállóan végzik el munkájukat. Körültekintően, figyelmesen és felelősségteljesen járnak el. Magas szakértelemmel és kellő rutinnal állnak a rendelkezésére.